Activiteiten & Evenementen

Indrukwekkende Dodenherdenking 2015

  • Hits: 1078

 

Onder grote belangstelling is op 4 mei in Pannerden de dodenherdenking gehouden. Het was een waardig en indrukwekkend gebeuren.

Medewerking werd verleend door Harmonie Wilhelmina, Schuttersgilde Claudius Civilis, Koor PurSang. Er werden gedichten en teksten voorgelezen door kinderen en volwassenen.

Na het defilé was er voor alle aanwezigen in de schutterstent een kopje koffie of thee met iets lekkers, aangeboden door de Stichting Pit en het Schuttersgilde.

Langs deze weg bedankt het organiserend comité iedereen die op welke manier dan ook zijn of haar medewerking aan deze herdenking heeft verleend.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!