Activiteiten & Evenementen

Indrukwekkende Dodenherdenking 2015

  • Hits: 1109

 

Onder grote belangstelling is op 4 mei in Pannerden de dodenherdenking gehouden. Het was een waardig en indrukwekkend gebeuren.

Medewerking werd verleend door Harmonie Wilhelmina, Schuttersgilde Claudius Civilis, Koor PurSang. Er werden gedichten en teksten voorgelezen door kinderen en volwassenen.

Na het defilé was er voor alle aanwezigen in de schutterstent een kopje koffie of thee met iets lekkers, aangeboden door de Stichting Pit en het Schuttersgilde.

Langs deze weg bedankt het organiserend comité iedereen die op welke manier dan ook zijn of haar medewerking aan deze herdenking heeft verleend.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!