Activiteiten & Evenementen

PIT: jaarlijkse uitje van Stichting PIT

  • Hits: 1339

pit uitje 2015

I.v.m. het jaarlijkse uitje van Stichting PIT werden de vrijwilligers/sters op zaterdag 11 juli getrakteerd op een rondleiding in Fort Pannerden te Doornenburg.
En eens te meer bleek maar weer eens: Zó dichtbij en nog nooit gezien van binnen (voor de meesten).
Na de indrukwekkende rondleiding en het prachtige vergezicht vanaf het bovenste punt van het Fort keerde de hele groep terug naar Pannerden, waar een heerlijke barbecue èn een goedgevulde koelkast klaar stond voor iedereen.
Gezien de reacties was het een geslaagde dag en is het bestuur van PIT blij dat ze op deze manier alle vrijwillgers/sters kan bedanken voor hun inzet gedurende het hele jaar!

André Bodde
Stichting PIT Pannerden

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!