Activiteiten & Evenementen

PIT: jaarlijkse uitje van Stichting PIT

  • Hits: 1401

pit uitje 2015

I.v.m. het jaarlijkse uitje van Stichting PIT werden de vrijwilligers/sters op zaterdag 11 juli getrakteerd op een rondleiding in Fort Pannerden te Doornenburg.
En eens te meer bleek maar weer eens: Zó dichtbij en nog nooit gezien van binnen (voor de meesten).
Na de indrukwekkende rondleiding en het prachtige vergezicht vanaf het bovenste punt van het Fort keerde de hele groep terug naar Pannerden, waar een heerlijke barbecue èn een goedgevulde koelkast klaar stond voor iedereen.
Gezien de reacties was het een geslaagde dag en is het bestuur van PIT blij dat ze op deze manier alle vrijwillgers/sters kan bedanken voor hun inzet gedurende het hele jaar!

André Bodde
Stichting PIT Pannerden

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!