Activiteiten & Evenementen

Geslaagde buurt BBQ

  • Hits: 1229

mannen aan de bbq in pannerden

Op zaterdag 1 augustus 2015 konden de bewoners van de (een stukje) Aedtsestraat, samen met de bewoners van de (een stukje) Pastoor Brugmanstraat, weer genieten van het samen zijn tijdens de jaarlijkse BBQ. Het is de manier om op een andere manier met elkaar in contact te komen en / of kennis te kunnen maken. Nieuwe buurtbewoners krijgen op deze dag een prachtige aangelegenheid om zichzelf te introduceren en de buurt te leren kennen. Voor "oudgedienden" is het een gezellige middag en avond samenzijn.

Het weer was goed, het eten en de organisatie uitstekend. Deze traditie mag wat dat betreft nog wel een aantal jaartjes doorgaan. Een aanrader, deze alternatieve burendag!

de buurt bij elkaar tijdens de bbq

ook de jongste bewoners van de buurt deden mee

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!