Activiteiten & Evenementen

Geslaagde buurt BBQ

  • Hits: 1187

mannen aan de bbq in pannerden

Op zaterdag 1 augustus 2015 konden de bewoners van de (een stukje) Aedtsestraat, samen met de bewoners van de (een stukje) Pastoor Brugmanstraat, weer genieten van het samen zijn tijdens de jaarlijkse BBQ. Het is de manier om op een andere manier met elkaar in contact te komen en / of kennis te kunnen maken. Nieuwe buurtbewoners krijgen op deze dag een prachtige aangelegenheid om zichzelf te introduceren en de buurt te leren kennen. Voor "oudgedienden" is het een gezellige middag en avond samenzijn.

Het weer was goed, het eten en de organisatie uitstekend. Deze traditie mag wat dat betreft nog wel een aantal jaartjes doorgaan. Een aanrader, deze alternatieve burendag!

de buurt bij elkaar tijdens de bbq

ook de jongste bewoners van de buurt deden mee

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!