Activiteiten & Evenementen

Kermis in de Pannerd: een traditie om in ere te houden.

  • Hits: 4718


Op 3 oktober heeft de kermisgroep "de Snikkels" de kermisboog bij de Pannerd gezet. De roosjes die er in hangen zijn door de bewoners van de Pannerd gemaakt.

boog van de snikkels voor de pannerd
Snikkels bedankt voor de mooie boog!

Om 14.30 was er de H.Mis met Pastor Remmers en het Herenkoor van de kerk Pannerden. Hierna werd er gezellig samen koffie gedronken met krentenbrood.

2

Op de maandag 5 oktober begonnen we met gezamenlijk koffie drinken in het restaurant onder muzikale begeleiding van de Tonnie’s. Heukelumshof en cliënten Buurtzorg Rijnwaarden waren ook aanwezig.
Na het koning schieten is het een traditie dat de schutterij de nieuwe koning komt presenteren aan de bewoners van de Pannerd en Heukelumshof.

presentatie nieuwe koning bij de pannerd

Gerry verwelkomde namens Diafaan, bewoners de Pannerd en Heukelumshof, de schutterij Claudius Civillis, Harmonie Wilhelmina en de schutters, Burgermeester Mw. Schadd en wethouders van de gemeente Rijnwaarden.

De heer (president)Albert Janssen bood namens de schutterij een pakket met verschillende soorten drankjes aan, aan de bewoners. Na de vendelhulde was de tijd voor een drankje en de frikadel voor de schutters, aangeboden door Diafaan.

Hierna was de tijd voor het diner waar de bewoners heerlijk genoten van het eten van Piet en Rinie.
Het was weer een gezellige kermis in de Pannerd 2015 een traditie om in ERE en STAND te houden.

Iedereen hartelijk bedankt. Vooral de vrijwilligers die weer gezorgd hebben dat alles op rolletjes liep.
Gerry Janssen activiteiten begeleidster en Annie Wientjes namens de Vrijwilliger Team de Pannerd

Foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!