Activiteiten & Evenementen

Kermis in de Pannerd: een traditie om in ere te houden.

  • Hits: 5267


Op 3 oktober heeft de kermisgroep "de Snikkels" de kermisboog bij de Pannerd gezet. De roosjes die er in hangen zijn door de bewoners van de Pannerd gemaakt.

boog van de snikkels voor de pannerd
Snikkels bedankt voor de mooie boog!

Om 14.30 was er de H.Mis met Pastor Remmers en het Herenkoor van de kerk Pannerden. Hierna werd er gezellig samen koffie gedronken met krentenbrood.

2

Op de maandag 5 oktober begonnen we met gezamenlijk koffie drinken in het restaurant onder muzikale begeleiding van de Tonnie’s. Heukelumshof en cliënten Buurtzorg Rijnwaarden waren ook aanwezig.
Na het koning schieten is het een traditie dat de schutterij de nieuwe koning komt presenteren aan de bewoners van de Pannerd en Heukelumshof.

presentatie nieuwe koning bij de pannerd

Gerry verwelkomde namens Diafaan, bewoners de Pannerd en Heukelumshof, de schutterij Claudius Civillis, Harmonie Wilhelmina en de schutters, Burgermeester Mw. Schadd en wethouders van de gemeente Rijnwaarden.

De heer (president)Albert Janssen bood namens de schutterij een pakket met verschillende soorten drankjes aan, aan de bewoners. Na de vendelhulde was de tijd voor een drankje en de frikadel voor de schutters, aangeboden door Diafaan.

Hierna was de tijd voor het diner waar de bewoners heerlijk genoten van het eten van Piet en Rinie.
Het was weer een gezellige kermis in de Pannerd 2015 een traditie om in ERE en STAND te houden.

Iedereen hartelijk bedankt. Vooral de vrijwilligers die weer gezorgd hebben dat alles op rolletjes liep.
Gerry Janssen activiteiten begeleidster en Annie Wientjes namens de Vrijwilliger Team de Pannerd

Foto's: Frans Willemsen

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!