Activiteiten & Evenementen

Filmavond groot succes!

  • Hits: 1394

filmavond in pannerden druk bezocht

Vrijdag 23 oktober jl. werden er in zaal ‘de Oude Waal’ historische beeldbeelden van Pannerden getoond. Waar wij 100 tot 150 mensen hadden verwacht, kwamen in totaal ongeveer 250 belangstellenden op deze avond af! Hierdoor moest er wat geïmproviseerd worden met de beschikbare ruimte.

Er werd een 2e scherm opgehangen om iedereen goed zicht op de beelden te kunnen geven. Pannerden leek even een megabioscoop rijker! In ongeveer twee uur tijd werd een selectie getoond van 3 uur filmmateriaal. Het was een uiterst gezellige en vermakelijke avond, af en toe zelfs hilarisch.

filmavond2

De DVD-box (bestaande uit 2 DVD’s) is na afloop te koop aangeboden en is nog verkrijgbaar. De DVD-box bieden we aan voor een bedrag van slechts € 10,00.

De opbrengst van de entreegelden en de verkoop van de DVD’s wordt gebruikt voor het aanschaffen van een negatievenscanner. Hugo van den Bogaard is in het bezit gekomen van een heel groot aantal negatieven van Jan van Ingen uit de periode 1940 – 1950. Deze negatieven willen we digitaal opslaan en eventueel weer op een dergelijke avond vertonen.

filmavond3

Wij danken iedereen die aanwezig was voor een fantastische avond.

Hugo van den Bogaard en André Bodde

Als u nog in het bezit wilt komen van deze DVD-box kunt u contact opnemen met Hugo, tel. 371021 of via email: hugovandenbogaard@upcmail.nl

filmavond4

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!