Activiteiten & Evenementen

Communicantjes sparen voor nieuwe Muziekinstrumenten.

  • Hits: 726

Communie kantjes bieden het geschank aan


Tijdens de voorbereiding voor deze speciale dag werkten de communicantjes in gastoudergroepjes. Het doel dat zij gezamenlijk hadden gekozen waren nieuwe muziekinstrumenten voor basisschool ’t Scathe.
Om hun spaardoel te bereiken werden diverse klussen gedaan door de kinderen. Op woensdag 4 november was het zover dat Lianne van de Wetering samen met de communicantjes de instrumenten aan hebben geboden aan directeur Diane Max.
Tekst en foto: Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!