Activiteiten & Evenementen

Communicantjes sparen voor nieuwe Muziekinstrumenten.

  • Hits: 754

Communie kantjes bieden het geschank aan


Tijdens de voorbereiding voor deze speciale dag werkten de communicantjes in gastoudergroepjes. Het doel dat zij gezamenlijk hadden gekozen waren nieuwe muziekinstrumenten voor basisschool ’t Scathe.
Om hun spaardoel te bereiken werden diverse klussen gedaan door de kinderen. Op woensdag 4 november was het zover dat Lianne van de Wetering samen met de communicantjes de instrumenten aan hebben geboden aan directeur Diane Max.
Tekst en foto: Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!