Activiteiten & Evenementen

Sint Nicolaas bezoekt 't Scathe

  • Hits: 918

sint3

Vrijdag 4 december: Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek op de basisschool ’t Scathe in Pannerden. De kinderen van groep 1 t/m 5 en de peuters van de peuterspeelzaal ’t Pannertje hebben gezongen en gedanst voor Sinterklaas en daarna heeft Sinterklaas ook de leerlingen van groep 6 t/m 8 nog even gedag gezegd.
Daarna hadden de leerlingen van ’t Scathe ook voor Sinterklaas een mooie verrassing en een vraag.
De kinderen hebben namelijk cadeautjes ingezameld voor de kinderen van de vluchtelingen en willen graag dat Sinterklaas deze cadeautjes aflevert bij het AZC in Arnhem. Sinterklaas heeft de kinderen toegezegd dat hij dit zeker zal gaan doen.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

sint1

sint2

sint4

sint5

sint6

sint7

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!