Activiteiten & Evenementen

Sint Nicolaas bezoekt 't Scathe

  • Hits: 969

sint3

Vrijdag 4 december: Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek op de basisschool ’t Scathe in Pannerden. De kinderen van groep 1 t/m 5 en de peuters van de peuterspeelzaal ’t Pannertje hebben gezongen en gedanst voor Sinterklaas en daarna heeft Sinterklaas ook de leerlingen van groep 6 t/m 8 nog even gedag gezegd.
Daarna hadden de leerlingen van ’t Scathe ook voor Sinterklaas een mooie verrassing en een vraag.
De kinderen hebben namelijk cadeautjes ingezameld voor de kinderen van de vluchtelingen en willen graag dat Sinterklaas deze cadeautjes aflevert bij het AZC in Arnhem. Sinterklaas heeft de kinderen toegezegd dat hij dit zeker zal gaan doen.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

sint1

sint2

sint4

sint5

sint6

sint7

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!