Activiteiten & Evenementen

"Kijk eens in je keukenkastje" actie 't Scathe

  • Hits: 923

scathe inzamel2

Donderdag 17 december 2015: De leerlingen van ’t Scathe verzamelden onder het motto “Kijk eens in je keukenkastje” naar allerlei spulletjes die meegegeven konden worden aan de voedselbank.
De oproep die de kinderen deden aan hun ouders werden rijkelijk beloont. Maar liefst 23 kisten, maatvoering P600 waren vol. De voedselbank dankt de kinderen van de basisschool ’t Scathe uit Pannerden met deze geweldige voedselpakket rond de feestdagen.
Namens de Oudervereniging Basisschool ’t Scathe Pannerden, foto en tekst: Frans Willemsen.

scathe inzamel1

scathe inzamel3

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!