Activiteiten & Evenementen

Seniorenvereniging Pannerden: terugblik 40-jarig jubileum

  • Hits: 1053

Ballon

Een foto-impressie van het 40 jarig jubileumfeest van Senioren Vereniging Pannerden.
Een vereniging met 120 leden, die genoten van een jubileumfeest met luister- en dansmuziek van duo VISION.
Een goed bezochte receptie met een serenade van de groep “IEN ORDE”.
Drie leden, mevr. Vreman-Moerkerk, mevr. Bekker-den Balvert en mevr. Bruns-van Hall werden gehuldigd voor hun meer dan 30 jaar lidmaatschap van de soos.
Ter afsluiting van de feestmiddag was er nog een buffet voor de aanwezige leden.

Ook lid worden van de Seniorenvereniging - Opgeven bij de bestuursleden of op de jaarvergadering donderdag 11 febr. in zaal “De Oude Waal” om 14.00 uur.

Redactie: bij hoge uitzondering hebben we alle 159 aangeleverde foto's op de website geplaatst. Dit op verzoek van de seniorenvereniging zodat leden die niet beschikken over een computer bij familie of vrienden op de pc de foto's kunnen bekijken.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!