Activiteiten & Evenementen

Liemerije/de Pannerd: Bruidsmodeshow

  • Hits: 1526

1De afgelopen weken zijn bewoners (en hen familie) zelf actief betrokken geweest bij de voorbereidingen van voor de bruidsmodeshow. Zo werden er uitnodigingen gemaakt, huwelijksfoto’s aangeleverd die tijdens de showmiddag op een scherm afgedraaid werden. Men heeft bedankjes gemaakt en niet in de laatste plaats…werd er trouw- en gala kleding ingezameld.2Zaterdag 16 april was het dan zover: “de grote bruid- en galashow” voor bewoners en hen familie van Heukelumshof en de Pannerd.

3De bezoekers werden ontvangen met een stukje van een prachtige, smaakvolle bruidstaart.


4Een heuse catwalk, rode loper en prachtige gordijnen, waarachter zich een bijna professionele wereld van kleeddames, make-up en haarstylistes bevond.

5

Eenmaal op de catwalk showde de modellen (familieleden van bewoners, medewerkers van Liemerije, kinderen en kleinkinderen) de prachtigste bruid- en gala mode. Bij iedere jurk werd verteld door wie deze gedragen werd en bij welke gelegenheid. Sommige jurken brachten zelfs een heel verhaal met zich mee.6.jpgWe hebben de bezoekers zonder uitzondering de hele middag stralend zien genieten. Met hier en daar ook een mooi emotioneel moment. Zo showde een dochter van een bewoonster de jurk van een andere dochter...dit hadden beiden voor moeder geheim gehouden, de verwondering en traan van vreugde en dankbaarheid bleef hierop niet uit.
7Langs deze weg willen wij iedereen die op welke manier ook een bijdrage geleverd heeft in het tot stand komen van deze prachtige middag nogmaals hartelijk danken. Dankbaar zijn wij dat het ons lukte om middels dit thema bij de belevingswereld van de bewoner aan te kunnen sluiten.

8Misschien wel het grootst mogelijk compliment voor ons is dat vandaag, enkele dagen na de activiteit, de bewoners die doorgaans vergeten, nog praten over het thema bruiloft en de bruidsmodeshow....

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!