Activiteiten & Evenementen

Liemerije/de Pannerd: Bruidsmodeshow

  • Hits: 1379

1De afgelopen weken zijn bewoners (en hen familie) zelf actief betrokken geweest bij de voorbereidingen van voor de bruidsmodeshow. Zo werden er uitnodigingen gemaakt, huwelijksfoto’s aangeleverd die tijdens de showmiddag op een scherm afgedraaid werden. Men heeft bedankjes gemaakt en niet in de laatste plaats…werd er trouw- en gala kleding ingezameld.2Zaterdag 16 april was het dan zover: “de grote bruid- en galashow” voor bewoners en hen familie van Heukelumshof en de Pannerd.

3De bezoekers werden ontvangen met een stukje van een prachtige, smaakvolle bruidstaart.


4Een heuse catwalk, rode loper en prachtige gordijnen, waarachter zich een bijna professionele wereld van kleeddames, make-up en haarstylistes bevond.

5

Eenmaal op de catwalk showde de modellen (familieleden van bewoners, medewerkers van Liemerije, kinderen en kleinkinderen) de prachtigste bruid- en gala mode. Bij iedere jurk werd verteld door wie deze gedragen werd en bij welke gelegenheid. Sommige jurken brachten zelfs een heel verhaal met zich mee.6.jpgWe hebben de bezoekers zonder uitzondering de hele middag stralend zien genieten. Met hier en daar ook een mooi emotioneel moment. Zo showde een dochter van een bewoonster de jurk van een andere dochter...dit hadden beiden voor moeder geheim gehouden, de verwondering en traan van vreugde en dankbaarheid bleef hierop niet uit.
7Langs deze weg willen wij iedereen die op welke manier ook een bijdrage geleverd heeft in het tot stand komen van deze prachtige middag nogmaals hartelijk danken. Dankbaar zijn wij dat het ons lukte om middels dit thema bij de belevingswereld van de bewoner aan te kunnen sluiten.

8Misschien wel het grootst mogelijk compliment voor ons is dat vandaag, enkele dagen na de activiteit, de bewoners die doorgaans vergeten, nog praten over het thema bruiloft en de bruidsmodeshow....

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!