Activiteiten & Evenementen

SVPSC - Wij gaan door - ook met de kaartavonden

  • Hits: 846

450472058Doordat enkele bestuursleden van de supportersvereniging de laatste jaren zijn gestopt, zijn er bestuursvacatures ontstaan. Aangezien deze nog niet zijn opgevuld zijn er enkele belangrijke zaken de laatste jaren in het slop geraakt, zoals o.a. contributie inning. Het Bestuur biedt daar haar oprechte excuses voor aan. In het nieuwe seizoen zal er weer langs de deur gegaan worden om contributie op te halen op basis van oude lijsten. Hopelijk blijft u of wordt u lid.

Ter ondersteuning en organisatie van de kaartavonden zijn Ruud Raasing, Theo Hafkamp, John Kummeling en Michiel Aarntzen bereid gevonden om het bestuur te ondersteunen.

Op vrijdag 13 Mei a.s. zal de laatste kaartavond zijn van het seizoen 2015 – 2016. Legt u graag een kaartje, kom dan eens langs om mee te spelen en/of sfeer te proeven. Locatie: Kantine van de Pauwengaard. Inschrijvingen vanaf 19:30 uur. Aanvang kaartavond: 20:00 uur. Er wordt in drie disciplines gekaart te weten: Jokeren, Solo kaarten en klaverjassen.

We zien u graag op vrijdag 13 Mei 2015 rond de klok van 19:30 uur. Tot dan.

Het bestuur S.V.P.S.C.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!