Activiteiten & Evenementen

SVPSC - Wij gaan door - ook met de kaartavonden

  • Hits: 888

450472058Doordat enkele bestuursleden van de supportersvereniging de laatste jaren zijn gestopt, zijn er bestuursvacatures ontstaan. Aangezien deze nog niet zijn opgevuld zijn er enkele belangrijke zaken de laatste jaren in het slop geraakt, zoals o.a. contributie inning. Het Bestuur biedt daar haar oprechte excuses voor aan. In het nieuwe seizoen zal er weer langs de deur gegaan worden om contributie op te halen op basis van oude lijsten. Hopelijk blijft u of wordt u lid.

Ter ondersteuning en organisatie van de kaartavonden zijn Ruud Raasing, Theo Hafkamp, John Kummeling en Michiel Aarntzen bereid gevonden om het bestuur te ondersteunen.

Op vrijdag 13 Mei a.s. zal de laatste kaartavond zijn van het seizoen 2015 – 2016. Legt u graag een kaartje, kom dan eens langs om mee te spelen en/of sfeer te proeven. Locatie: Kantine van de Pauwengaard. Inschrijvingen vanaf 19:30 uur. Aanvang kaartavond: 20:00 uur. Er wordt in drie disciplines gekaart te weten: Jokeren, Solo kaarten en klaverjassen.

We zien u graag op vrijdag 13 Mei 2015 rond de klok van 19:30 uur. Tot dan.

Het bestuur S.V.P.S.C.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!