Activiteiten & Evenementen

Kringconcours Schuttersgilde Claudius Civilis en ‘t Scathe: 3

  • Hits: 1291

SAMENWERKING! is een nauw verweven item voor het welslagen van deze dag (Kringconcours).
Er is veel samengewerkt met Claudius Civilis. Op dinsdag 31 mei hebben alle leerlingen in het schuttersgebouw geoefend in het marcheren en vendelen. Dit om tijdens het kringconcours goed voor de dag te komen. Hierbij waren leden van de senaat, officieren en vendeliers van Claudius Civilis aanwezig.
Op school is gewerkt met de leskist van het Liemers Museum waar de historie van het gilde en “het verhaal van Pannerden” aan de orde is gekomen. Tevens hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 van ’t Scathe een bezoek gebracht aan het Liemers Museum.

Ook is er in alle groepen druk geknutseld om alle disciplines binnen de schutterij gestalte te geven.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!