Activiteiten & Evenementen

Kringconcours Schuttersgilde Claudius Civilis en ‘t Scathe: 3

  • Hits: 1317

SAMENWERKING! is een nauw verweven item voor het welslagen van deze dag (Kringconcours).
Er is veel samengewerkt met Claudius Civilis. Op dinsdag 31 mei hebben alle leerlingen in het schuttersgebouw geoefend in het marcheren en vendelen. Dit om tijdens het kringconcours goed voor de dag te komen. Hierbij waren leden van de senaat, officieren en vendeliers van Claudius Civilis aanwezig.
Op school is gewerkt met de leskist van het Liemers Museum waar de historie van het gilde en “het verhaal van Pannerden” aan de orde is gekomen. Tevens hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 van ’t Scathe een bezoek gebracht aan het Liemers Museum.

Ook is er in alle groepen druk geknutseld om alle disciplines binnen de schutterij gestalte te geven.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!