Activiteiten & Evenementen

Scathe sluit schooljaar af met een Musical

  • Hits: 872

groep 8 van 't scathe op het podium

Daklozencentrum “Het dak eraf” moet verhuizen naar een oud leegstaand landhuis.

De daklozen namen het landhuis in bezit, maar wat is dat nu? Er stond nog een groep op de stoep om het landhuis te gaan bewonen: de leden van de plaatselijke miljonairsclub!

scathe7

De wethouder had besloten dat beide groepen onder een dak komen.... En wat voor dak! De helft van alle dakpannen zijn weg! Beide groepen proberen samen te leven maar dat gaat niet zonder slag of stoot! Als oplossing werd een rode lijn getrokken die het huis in twee stukken verdeelt. Maar was dit wel de juiste oplossing? Er is maar een WC en de keuken is niet voor eenieder bereikbaar.

scathe6

De hilariteit neemt toe wanneer beide partijen aan de slag gaan om een feestavond te organiseren, namelijk de opening van hun deel van het landhuis. Twee feesten tegelijk??? Als dat maar goed komt.

Ouders en vrijwilligers hebben gezamenlijk genoten van de Musical dat groep 8 woensdagmiddag opvoerde in het Schuttersgebouw van Claudius Civilis.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

scathe4

scathe4

scathe4

scathe4

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!