Activiteiten & Evenementen

Scathe sluit schooljaar af met een Musical

  • Hits: 841

groep 8 van 't scathe op het podium

Daklozencentrum “Het dak eraf” moet verhuizen naar een oud leegstaand landhuis.

De daklozen namen het landhuis in bezit, maar wat is dat nu? Er stond nog een groep op de stoep om het landhuis te gaan bewonen: de leden van de plaatselijke miljonairsclub!

scathe7

De wethouder had besloten dat beide groepen onder een dak komen.... En wat voor dak! De helft van alle dakpannen zijn weg! Beide groepen proberen samen te leven maar dat gaat niet zonder slag of stoot! Als oplossing werd een rode lijn getrokken die het huis in twee stukken verdeelt. Maar was dit wel de juiste oplossing? Er is maar een WC en de keuken is niet voor eenieder bereikbaar.

scathe6

De hilariteit neemt toe wanneer beide partijen aan de slag gaan om een feestavond te organiseren, namelijk de opening van hun deel van het landhuis. Twee feesten tegelijk??? Als dat maar goed komt.

Ouders en vrijwilligers hebben gezamenlijk genoten van de Musical dat groep 8 woensdagmiddag opvoerde in het Schuttersgebouw van Claudius Civilis.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

scathe4

scathe4

scathe4

scathe4

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!