Activiteiten & Evenementen

Sponsor actie Pajodos Gym

  • Hits: 572

Op maandag 5 september zijn wij gestart met een (online) sponsoractie: Clubkit. Hiermee hopen wij genoeg geld op te halen voor nieuwe verenigingspakjes, omdat de huidige pakjes in slechte staat verkeren en we te weinig pakjes hebben voor de komende jaren. Ook aan de jongere kinderen wordt gedacht, voor hen willen we graag extra oefen- en spelmateriaal aanschaffen zodat we nog meer stapsgewijs kunnen gaan werken.

Om deze actie tot een succes te maken, vragen we om je enthousiaste medewerking en leggen we graag uit wat de actie precies inhoudt.

Sponsor magnesium 
Door het “Sponsor magnesium” programma van Clubkit kan iedereen eenvoudig meedoen en kunnen we met z’n allen op een leuke manier extra inkomsten voor onze vereniging binnenhalen, waarmee we de verschillende doelen kunnen bekostigen. Via de speciale sponsorwebsite op http://www.pajodospannerden.clubkit.nl zijn alle deelnemende teams en spelers te vinden.

Wie heeft als eerste het tenue compleet?
Elke speler start in de kleedkamer, maar helaas nog zonder tenue. Door magnesium blokken à € 5 euro te verzamelen wordt hem/haar persoonlijke meter gevuld en krijgen ze een steeds completere outfit.
Jullie inzet is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat we er een leuke en spannende verenigingsactiviteit van maken!

Pajodos Pannerden heeft sinds kort ook facebook (Gymnastiekvereniging Pajodos) like deze pagina en blijf op de hoogte.

 

Kijk snel op http://www.pajodospannerden.clubkit.nl

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!