Activiteiten & Evenementen

Carnavalsvereniging Land van Waoter en Wiend: De steek is terug !

  • Hits: 711

Na 2 prachtige avonden pronkzitting in ’t Land van Waoter & Wiend is bekend wie de scepter gaat zwaaien tijdens de Pannerdense carnaval. Thema van deze avond was “Ien de Wolken” en gedreven door de “paanderse Wiend” en met flink wat humor en gezelligheid nam cabaretgroep Ons Kent Ons het publiek mee op een reis door de wolken. Met zang, dans en sketch werden de gebeurtenissen van afgelopen jaar onder de loep genomen.

Tijdens het spektakelstuk, waar de verloren steek werd gezocht door diverse BN-ers en enkele Pannerdense typetjes, werd de steek uiteindelijk gevonden. Maar bij een steek hoort natuurlijk ook een prins, dit jaar is het de beurt aan prins Frans (Stokman) de 1e , hij heeft zijn broer Luc Stokman als adjudant ter beschikking. Prins Frans de 1e , lid van vriendengroep de Kwallen, regeert komend jaar met de leus;

4 dage carnavalle,

met prins Frans en de Kwallen

Prins

 

Tijdens de pronkzitting werd ook de jaarlijkse Orde van Verdiensten uitgereikt. Dit jaar ging deze prestigieuze prijs naar Brandweer, post Pannerden.

brandweer

CV ’t Land van Waoter en Wiend is blij dat de steek weer terug is en kijkt tevreden terug op 2 fantastische avonden. Samen met Prins Frans kijkt men al reikhalzend uit naar carnaval 2017.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!