Activiteiten & Evenementen

Carnavalsvereniging Land van Waoter en Wiend: De steek is terug !

  • Hits: 647

Na 2 prachtige avonden pronkzitting in ’t Land van Waoter & Wiend is bekend wie de scepter gaat zwaaien tijdens de Pannerdense carnaval. Thema van deze avond was “Ien de Wolken” en gedreven door de “paanderse Wiend” en met flink wat humor en gezelligheid nam cabaretgroep Ons Kent Ons het publiek mee op een reis door de wolken. Met zang, dans en sketch werden de gebeurtenissen van afgelopen jaar onder de loep genomen.

Tijdens het spektakelstuk, waar de verloren steek werd gezocht door diverse BN-ers en enkele Pannerdense typetjes, werd de steek uiteindelijk gevonden. Maar bij een steek hoort natuurlijk ook een prins, dit jaar is het de beurt aan prins Frans (Stokman) de 1e , hij heeft zijn broer Luc Stokman als adjudant ter beschikking. Prins Frans de 1e , lid van vriendengroep de Kwallen, regeert komend jaar met de leus;

4 dage carnavalle,

met prins Frans en de Kwallen

Prins

 

Tijdens de pronkzitting werd ook de jaarlijkse Orde van Verdiensten uitgereikt. Dit jaar ging deze prestigieuze prijs naar Brandweer, post Pannerden.

brandweer

CV ’t Land van Waoter en Wiend is blij dat de steek weer terug is en kijkt tevreden terug op 2 fantastische avonden. Samen met Prins Frans kijkt men al reikhalzend uit naar carnaval 2017.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!