Activiteitenkalender

Kofferbak verkoop

Algemeen
Datum: zondag 27 augustus 2017 11:00 - 16:00

Locatie: Dorpsplein en omgeving

kofferbak verkoop 2015

Op zondag 27 augustus organiseert de Stichting Recreatie en Toerisme voor de 21ste keer hun jaarlijkse kofferbakmarkt en dus gaan de kofferbakken weer open in het centrum van Pannerden. Er staan zo’n 150 auto’s die hun 2de hands waren verkopen en daarmee is het de grootste in het oosten van Gelderland.
De kofferbakverkoop van Pannerden is inmiddels in de wijde omtrek een begrip. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt u altijd iets van u gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat u er echter niet vindt dat zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.

De markt start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur en de toegang is gratis
Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inchrijven via de mail op info@gelderseiland.nl.

Een plaats kost € 8,00 er wordt een borg van € 20,00 gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum Rijnwaarden in Tolkamer www.gelderseiland.nl.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • zondag 27 augustus 2017 11:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!