Activiteitenkalender

Modderloop bij de Byland

Jongeren
Datum: zondag 27 augustus 2017 13:00 - 16:00

Locatie: De Byland

De loop der lopen, de tocht der viezigheid , sportiviteit ten top en dat op je eigen tempo! Het jongerenwerk is druk bezig met de organisatie van een spectaculaire modderloop en die zal zijn op zondag 27 augustus.


Alle jongeren tussen de 8 en 16 jaar zijn welkom. Op de dag zelf worden teams gemaakt en ingedeeld op leeftijd, waardoor iedereen evenveel kans heeft modder-trofee. Het parcours wordt uitgezet op en naast het kampeerterrein bij de Byland, vlakbij de rode brug. Neem een heel peloton aan mensen mee om je aan te moedigen, het kan en het mag! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Deze dag staat in het teken van plezier en gezelligheid.


Zondag 27 augustus om 13 uur worden de deelnemers ingedeeld op leeftijd. Daarna start de modderloop waarbij fans van harte welkom zijn om hun vrienden en familie aan te moedigen. Rond 16.00 uur is de prijsuitreiking. Er is gelegenheid om je schoon te maken en om te kleden, wc’s zijn aanwezig. Inschrijven kan vanaf nu op www.de-sfinx.nl onder het kopje agenda. Daar vind je ook alle details en contact informatie. Meedoen aan de modderloop kost 1 euro per persoon.

 

Website

 

Alle datums


  • zondag 27 augustus 2017 13:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!