Activiteitenkalender

Opening 15e Nationale Sportweek Zevenaar

Sportief
Datum: zaterdag 15 september 2018 13:00 - 16:30

Locatie: Zevenaar

Opening 15e Nationale Sportweek Zevenaar

Op zaterdag 15 september organiseren de Sportcoaches Zevenaar in samenwerking met Albert Heijn Zevenaar de opening van de Nationale Sportweek. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties in Nederland hun deuren open en verzorgen sportclinics,- toernooien en –demonstraties. De opening van alweer de 15e editie van de Nationale Sportweek in Zevenaar vindt in aanwezigheid van wethouder Nanne van Dellen van 13:00- 16:30 uur plaats op het Raadhuisplein in Zevenaar.

Tijdens de opening maken bezoekers kennis met lokale sportverenigingen en sportaanbieders die zich presenteren op de sportinformatie markt. Daar worden diverse demonstraties en clinics gegeven waardoor bezoekers ook zelf verschillende sporten kunnen ervaren. De volgende sporten zijn er te vinden: freestylevoetbal, handbal, basketbal, badminton, dans, karate en kickboksen.

Ook zijn er extra activiteiten voor ouderen, zoals het doen van een fittest. Voor de kleintjes staat er een springkussen, ze kunnen geschminkt worden en pony rijden. Kortom: Een middag vol sport en gezondheid voor jong en oud.

 

 

Alle datums


  • zaterdag 15 september 2018 13:00 - 16:30

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!