Activiteitenkalender

Rocknight Pannerden

Muzikaal
Datum: zaterdag 15 juni 2019 19:30

Locatie: Schuttersgebouw Pannerden

Op zaterdag 15 juni zal het schuttersgebouw in Pannerden het decor zijn van een spectaculaire ROCKNIGHT! Harmonie Wilhelmina zal u samen met top-zangeres Natasja den Toom een avond vol rock-klassiekers bezorgen.

Natasja den Toom is een zangeres die van alle markten thuis is. Al sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Utrecht in 2006 werkt zij fulltime als zangeres en ontwikkelde ze een breed werkveld. Van backing vocal bij diverse tv-programma's (o.a. It Takes Two, The Passion) en artiesten (o.a. Martijn Fischer), tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studio-zangeres (te horen in o.a. de radio-jingles van Veronica en Radio 10); nergens draait ze haar hand voor om!

Thuis geeft ze prive-zangles en ze geeft backing vocal-les op het conservatorium in Zwolle en Enschede. Met haar warme stem en sprankelende enthousiasme krijgt ze alle ogen en oren op haar gericht!

Het orkest, dat onder leiding staat van Maarten Pijnenborg, zal u samen met Natasja een Line-up van bands en artiesten voorschotelen welke op een avond als deze natuurlijk niet mogen ontbreken. Nummers van Queen, Bon Jovi, Whitesnake, Focus en vele anderen zullen worden uitgevoerd en daarbij worden orkest en zangeres begeleid door een super strak combo! Het zal er veelal stevig aan toe gaan, maar ook de rock-ballads ontbreken niet.

Ook zal de slagwerkgroep, onder leiding van Chiel Zomer, deze avond flink uitpakken en voor de gelegenheid worden uitgebreid met een blazerssectie. Het beloofd en vele opzichten een speciale avond te worden en er is genoeg ruimte op de dansvloer om de haren los te gooien en lekker mee te rocken. Gedurende de avond zal de bar doorlopend geopend zijn.

Kaarten zijn aan de deur €10 en in de voorverkoop verkrijgbaar bij cafetaria Janssen voor €7,50 euro.
De zaal is open om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur zullen de hits niet meer te stoppen zijn!

 

 

Alle datums


  • zaterdag 15 juni 2019 19:30

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!