Activiteitenkalender

Drieveren Wandeltocht

Sportief
Datum: zondag 15 september 2019 08:00

Op Zaterdag  14 en Zondag 15 September organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland de tocht weer voor de wandelliefhebbers onder u.

Deze prachtige tocht gaat over drie pontjes en voert u door de natuur van de Geldersepoort, waar u oog in oog komt te staan met o.a. Konikpaarden en Galloway runderen die met hun begrazing de open structuur van het landschap in stand houden.. Ook ziet u de sporen van de bever, de bever zelf houd zich overdag echter schuil, wel zult u veel verschillende vogels horen en zien.

Iedereen kan meelopen want er zijn verschillende prachtige wandelingen uitgezet. U kunt kiezen uit 10, 20, 30 en 40 km. Starten kan tussen 08:00 en 13:00.

De routes worden aangegeven doormiddel van pijlen en u krijgt bij de start een routebeschrijving mee.

LET OP: NIEUWE STARTLOCATIE: Café/Zaal De Dijk. Kerkstraat 6, 6911 AZ Pannerden voor wandelaars van boven de rivieren.

In Millingen a/d rijn bij Koffie en Eethuis de Geldersepoort Rijndijk Millingen a/d Rijn, voor de wandelaars van beneden de rivieren en die met het openbaar vervoer komen.

Wat kost het : voor leden wandelbond € 5,50 incl. veergeld, niet leden € 6,50 incl. veergeld. Wij verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk gepast te betalen. Voor wie het leuk vind is er tegen een vergoeding van € 1,50 een medaille beschikbaar.

Voor meer info gaat u naar info@gelderseiland.nl

 

 

Alle datums


  • zondag 15 september 2019 08:00

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!