In het zonnetje

Biljartvereniging Oude Rijn voor derde jaar kampioen.

  • Hits: 905

biljartvereniging oude rijn

Een unieke prestatie leverde het 1e team van biljartvereniging "Oude Rijn" uit Pannerden. Het werd dit seizoen voor het derde jaar op rij kampioen van de 4e klasse C libre van de KNBB afdeling Doetinchem.
Op 3 april werd het team in de bloemetjes gezet door hun sponsoren: Forellenvijver “het Anker” en café-zaal “de Dijk” te Pannerden.

Vlnr: Marcel Kok, Marco & Dory Wolsink, Nick Jansen, Frans Smolders, Wim Reijmer en Theo Vreman.

Tekst en foto: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!