In het zonnetje

Vrijwilliger van Verdienste.

  • Hits: 1985

pannerden frans willemsen

Tijdens het jubileum van HSV De Rietvoorn Pannerden zaterdag 11 mei werd Frans Willemsen tot erelid benoemd door het bestuur van de Federatie Sportvisserij Midden Nederland. Het is belangrijk om goed georganiseerd te zijn ten behoeve van een goede belangenbehartiging.
Arjan Thielking complimenteert het bestuur van de Rietvoorn met hun inzet, u bent er altijd. Ook wil ik niet vergeten te zeggen dat het dit jaar al weer voor de 4e keer visles wordt gegeven aan de basisschool 't Scathe te Pannerden. Binnen de federatie draagt elke vereniging en elke bestuurder op zijn of haar wijze een steentje bij aan de totale organisatie. De federatie is dankbaar voor de inzet van de vele vrijwilligers binnen de organisatie. De vrijwilliger die aantoonbaar meer doet dan de gemiddelde bestuurder wil de federatie graag extra in het zonnetje zetten.

Binnen de Rietvoorn is een bestuurder actief die zich inzet op vele fronten. Aanwezigen in de zaal weten dat het om secretaris Frans Willemsen gaat. Namens het bestuur van de Federatie mag Arjan Thielking hem de oorkonde uitreiken waarmee is vastgelegd dat het bestuur van de Federatie Willemsen heeft benoemd tot 'erelid van verdienste' voor zijn inzet binnen de hengelsport.
Willemsen dankt voor deze erkenning en zegt dat het een stimulans is om door te gaan. Thielking dankt aanwezigen voor hun aandacht en wenst ieder een prettige voortzetting van deze feestelijke middag.

Tekst en foto: Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!