In het zonnetje

Nieuw: Verse kip van Cornelissen

  • Hits: 4573

pannerden kip

Op 1 november 2013 hebben Qurienna en Edwin de deuren geopend van "Verse kip van Cornelissen". Zij bieden een ruim assortiment van kip en wildspecialiteiten, variƫrend van zelfgemaakte rollades, gegrilde poten tot en met gourmetschotels.
Verse kip van Cornelissen is geopend op donderdags van 8.30 uur tot 17.00 uur, vrijdags van 8.30 uur tot 18.00 uur en zaterdags van 8.30 uur tot 16.00 uur.
Ze zijn gevestigd aan de Kerkstraat 1a en bereikbaar via telefoonnummers 06 55574153 Of 0316 373420.

Pannerden.info wenst Qurienna en Edwin veel succes toe met hun "kersverse" onderneming!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!