In het zonnetje

Vrienden van de Pannerd

  • Hits: 80307

"DE VRIENDEN VAN HET VERZORGINGSHUIS De PANNERD"

Albert Jansen/Jo Wezendonk/Job Hendriks/ Jan Stronkman/Peter Geurts bouwen voor de bewoners van De Pannerd en het nieuwe woonzorgcomplex vrijwillig de kerststal op.

De vrijwilligersgroep "Vrienden van de Pannerd" geheten bouwen al 25 jaar de kerststal op. De bewoners van het verzorgingshuis "De Pannerd" vinden het geweldig dat deze vrijwilligers de sfeer op het binnenterrein elk jaar omtoveren in de kerstsfeer.

De kerststal met het schaap, lammetje, ezel maar vooral de STER die in de nachtelijke duisternis voor verlichting zorgt. Ook geeft het wat warmte voor Maria en Jozef waar de kribbe en het kerstkindje het eerste daglicht zal zien. Ook de engel is aanwezig.

De vriendengroep wensen alle bewoners  fijne kerstdagen en gezond 2014.

Pannerden KERSTAL 1

PANNERDEN KERST 2 008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst en foto's.

Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!