In het zonnetje

Vrienden van de Pannerd

  • Hits: 72113

"DE VRIENDEN VAN HET VERZORGINGSHUIS De PANNERD"

Albert Jansen/Jo Wezendonk/Job Hendriks/ Jan Stronkman/Peter Geurts bouwen voor de bewoners van De Pannerd en het nieuwe woonzorgcomplex vrijwillig de kerststal op.

De vrijwilligersgroep "Vrienden van de Pannerd" geheten bouwen al 25 jaar de kerststal op. De bewoners van het verzorgingshuis "De Pannerd" vinden het geweldig dat deze vrijwilligers de sfeer op het binnenterrein elk jaar omtoveren in de kerstsfeer.

De kerststal met het schaap, lammetje, ezel maar vooral de STER die in de nachtelijke duisternis voor verlichting zorgt. Ook geeft het wat warmte voor Maria en Jozef waar de kribbe en het kerstkindje het eerste daglicht zal zien. Ook de engel is aanwezig.

De vriendengroep wensen alle bewoners  fijne kerstdagen en gezond 2014.

Pannerden KERSTAL 1

PANNERDEN KERST 2 008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst en foto's.

Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!