In het zonnetje

Fred Drost ontvangt Gouden schoen

  • Hits: 2012

 FredDrost

Fred ontvangt de ereprijs met vreugde uit handen van de voorzitter van RKPSC

 Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie op 5 januari heeft Fred Drost uit handen van de voorzitter van RKPSC de gouden schoen ontvangen. Illustere voorgangers als Willy van Huet en Jo van Ophuizen gingen hem voor. Elk jaar wordt een vrijwilliger van het jaar gekozen bij RKPSC wat als een stimuleringsprijs wordt gezien voor andere mensen.

Fred is met name gekozen voor zijn inzet als scheidrechtercoordinator, scheidsrechter, leider van de dames en A1 junioren.

Hij vervult deze rol met gedrevenheid, passie en accuratesse en is daarom gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Het bestuur van RKPSC vertrouwt erop dat deze prijs meerdere mensen zal inspireren om taken bij RKPSC op zich te nemen. Het bieden van sport en in dit geval voetbal, met enorme inzet van vrijwilligers, geeft de sporters veel plezier en is gezond voor geest- en ledematen. Fred heeft hieraan afgelopen seizoen een grote bijdrage geleverd. Fred was dan ook zeer verhuld met deze prijs.

Artikel aangeleverd door: Toon Egging

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!