In het zonnetje

Fred Drost ontvangt Gouden schoen

  • Hits: 1967

 FredDrost

Fred ontvangt de ereprijs met vreugde uit handen van de voorzitter van RKPSC

 Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie op 5 januari heeft Fred Drost uit handen van de voorzitter van RKPSC de gouden schoen ontvangen. Illustere voorgangers als Willy van Huet en Jo van Ophuizen gingen hem voor. Elk jaar wordt een vrijwilliger van het jaar gekozen bij RKPSC wat als een stimuleringsprijs wordt gezien voor andere mensen.

Fred is met name gekozen voor zijn inzet als scheidrechtercoordinator, scheidsrechter, leider van de dames en A1 junioren.

Hij vervult deze rol met gedrevenheid, passie en accuratesse en is daarom gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Het bestuur van RKPSC vertrouwt erop dat deze prijs meerdere mensen zal inspireren om taken bij RKPSC op zich te nemen. Het bieden van sport en in dit geval voetbal, met enorme inzet van vrijwilligers, geeft de sporters veel plezier en is gezond voor geest- en ledematen. Fred heeft hieraan afgelopen seizoen een grote bijdrage geleverd. Fred was dan ook zeer verhuld met deze prijs.

Artikel aangeleverd door: Toon Egging

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!