In het zonnetje

Het Allerlaatste startschot van Jan Stronkman

  • Hits: 73055

Met een "deelnemer klaar"en een startschot kwam op zondag 12 januari 2014 een einde aan een tijdperk. Het was de allerlaatste keer dat Jan Stronkman de atleten wegschoot.

Jan Stronkman


Dit jaar wordt Jan tachtig jaar en vond het welletjes, hij draagt het stokje over aan een nog door het bestuur te kiezen voorzitter.
Jan is in de gemeenschap Pannerden een graag geziene man die verschillende functies heeft bekleed in de verschillende besturen, zo ook bij de dijkencross waar hij 35 jaar voorzitter is geweest.

De Dijkencross is in 1968 ontstaan uit een weddenschap tussen een voetballer en een scheidsrechter, beiden pochten over hun conditie, en moest maar eens getest worden door te hardlopen van de Deukerdijk naar Aerdt en weer terug. De scheidsrechter won. De Dijkencross is uitgegroeid tot een regionaal bekend hardloop evenement.

Jan nam in 1978 het stokje over van Jan Berends, Jan werd voorzitter toen het startschot nog afgevuurd werd aan de deukerdijk, daarna verkaste de Dijkencross naar café De Dijk aan de kerkstraat waar Wim Reijmer nu onze gastheer is.Samen met nog 5 andere bestuurleden en de 64 vrijwilligers hebben we met Jan vele gezellige uren doorgebracht en dat zullen we zeker missen.


Jan Het gaat je goed

Dijkencross Pannerden.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!