In het zonnetje

Orde van Verdienste 2014

  • Hits: 1686

theo willemsen en bob hendriks krijgen de orde van verdienste 2014

Tijdens de Pronkzitting werd, zoals elk jaar, de Orde van Verdienste uitgereikt. Dit jaar viel de eer te beurt aan jongerensoos 'De Duim' vanwege hun verdiensten voor de jongeren in het dorp. Door verschillende aktiviteiten te organiseren houden zij de jeugd van Pannerden op een leuke manier bezig. En dat al 40 jaar lang!
De prijs werd in ontvangst genomen door oud-bestuurder van het eerste uur Theo Willemsen (links) en de huidige voorzitter van 'De Duim' Bob Hendriks.
Een drukke avond voor Bob, want een uurtje later werd hij onthuld als Prins Bob 1e.

Foto en tekst: PR CV.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!