In het zonnetje

Orde van Verdienste 2014

  • Hits: 1734

theo willemsen en bob hendriks krijgen de orde van verdienste 2014

Tijdens de Pronkzitting werd, zoals elk jaar, de Orde van Verdienste uitgereikt. Dit jaar viel de eer te beurt aan jongerensoos 'De Duim' vanwege hun verdiensten voor de jongeren in het dorp. Door verschillende aktiviteiten te organiseren houden zij de jeugd van Pannerden op een leuke manier bezig. En dat al 40 jaar lang!
De prijs werd in ontvangst genomen door oud-bestuurder van het eerste uur Theo Willemsen (links) en de huidige voorzitter van 'De Duim' Bob Hendriks.
Een drukke avond voor Bob, want een uurtje later werd hij onthuld als Prins Bob 1e.

Foto en tekst: PR CV.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!