In het zonnetje

Het Spinnenweb van start gegaan (voor kinderen met lees-, spelling- en schrijfproblemen)

  • Hits: 1519

eigenaresse van het spinnenweb te pannerdenHet Spinnenweb is sinds vorige maand (februari 2015) van start gegaan. Kinderen met lees-, spelling- en schrijfproblemen kunnen bij het Spinnenweb terecht in “de Cirkel” in Pannerden.

Door motorische en zintuigelijke oefeningen te doen, kunnen zij in ongeveer 12 weken het leesniveau van het kind omhoog brengen, zonder dat het terugvalt na enkele maanden.

Een dyslexie verklaring is niet nodig om mee te doen aan het programma. Wel moeten ouders en het kind gemotiveerd zijn om een aantal oefeningen thuis te doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de Website: Klik hier om naar de website te gaan!

De beheerders van pannerden.info wensen Ingrid heel veel plezier en succes toe.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!