In het zonnetje

Het Spinnenweb van start gegaan (voor kinderen met lees-, spelling- en schrijfproblemen)

  • Hits: 1479

eigenaresse van het spinnenweb te pannerdenHet Spinnenweb is sinds vorige maand (februari 2015) van start gegaan. Kinderen met lees-, spelling- en schrijfproblemen kunnen bij het Spinnenweb terecht in “de Cirkel” in Pannerden.

Door motorische en zintuigelijke oefeningen te doen, kunnen zij in ongeveer 12 weken het leesniveau van het kind omhoog brengen, zonder dat het terugvalt na enkele maanden.

Een dyslexie verklaring is niet nodig om mee te doen aan het programma. Wel moeten ouders en het kind gemotiveerd zijn om een aantal oefeningen thuis te doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de Website: Klik hier om naar de website te gaan!

De beheerders van pannerden.info wensen Ingrid heel veel plezier en succes toe.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!