In het zonnetje

Guus Wezendonk WK Kempo 2012 in Turkije

  • Hits: 2538

guus

Guus mag deelnemen aan de Wk Kempo in Turkije van 24 April t/m 29 april in Antalya. Guus is geselecteerd samen met 20 andere deelnemers om Nederland te vertegenwoordigen.

 

Omdat hij vorig jaar met de NK Fighting 2e is geworden mag hij dit jaar uitkomen voor Nederland. Guus gaat twee onderdelen doen op de WK Fighting, Semi contact en full contact en Wapenkata / Kata.

Guus traint met veel plezier al een aantal jaren bij Shaolin Sportinstituut van Edward Hartman in Zevenaar.

Aankomende zondag 15 April zijn er eerst nog NK wedstrijden te Lochem waar ook zijn Kempo school van Edward Hartman aan mee zal deelnemen. Dit als voorproef voor de WK zullen we maar zeggen.

 

We wensen Guus en zijn team veel succes op de NK en de WK.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!