In het zonnetje

Guus Wezendonk WK Kempo 2012 in Turkije

  • Hits: 2657

guus

Guus mag deelnemen aan de Wk Kempo in Turkije van 24 April t/m 29 april in Antalya. Guus is geselecteerd samen met 20 andere deelnemers om Nederland te vertegenwoordigen.

 

Omdat hij vorig jaar met de NK Fighting 2e is geworden mag hij dit jaar uitkomen voor Nederland. Guus gaat twee onderdelen doen op de WK Fighting, Semi contact en full contact en Wapenkata / Kata.

Guus traint met veel plezier al een aantal jaren bij Shaolin Sportinstituut van Edward Hartman in Zevenaar.

Aankomende zondag 15 April zijn er eerst nog NK wedstrijden te Lochem waar ook zijn Kempo school van Edward Hartman aan mee zal deelnemen. Dit als voorproef voor de WK zullen we maar zeggen.

 

We wensen Guus en zijn team veel succes op de NK en de WK.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!