In het zonnetje

Afscheid Ria Geurtz bij PIT

  • Hits: 1209

Tijdens de jaarvergadering van stichting PIT op maandag 23 maart jl. heeft Ria Geurtz afscheid genomen van het bestuur omdat haar zittingstermijn erop zat. Ze blijft nog wel enthousiast  vrijwilligster bij deze club.
Ria werd eventjes in het zonnetje gezet en bedankt voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster in 't Winkeltje en als bestuurslid van PIT. Een presentje en een bosje bloemen waren dik verdient!

 

Ria Geurts

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!