In het zonnetje

Bets Verstraten Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  • Hits: 2407

Van 1976 tot 1982 was Best Verstraten secretaris van het hoofdbestuur van omnisportvereniging Pajodos. Tussen 1978 en 1983 vervulde ze diezelfde functie ook binnen het bestuur van de oudervereniging van school. Vanaf 1986 bemande ze gedurende een heel aantal jaren ook het secretariaat van de Vrouwenvereniging.

Gedurende bijna vijftien jaar heeft ze zich ingezet voor de Zonnebloemafdeling Herwen, Aerdt en Pannerden afdeling, waarvan 12 jaar als bestuurslid.

Vanaf 1993 is ze secretaris van het bestuur van stichting PIT geweest. Gedurende 19 jaar dus heeft ze deze functie vervuld, en al die tijd met een enorme inzet. Daarnaast is ze al zo'n 10 jaar vrijwilligster in het tweedehandswinkeltje, dat inkomsten genereert voor projecten in Pannerden zelf, maar ook voor een groot deel in ontwikkelingslanden.

Sinds 2004 is Bets in de bibliotheek "voorleesoma". Met veel enthousiasme leest ze voor aan de kinderen van de dagopvang, een activiteit die zowel haar als de kinderen veel plezier oplevert.

Voor haar tomeloze inzet bij verschillende instanties als vrijwilligster is Bets Verstraten daarom benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De bijbehorende versierselen werden haar tijdens de jaarvergadering van stichting PIT opgespeld door de burgemeester van Rijnwaarden, Mark Slinkman.

 

Best 4
Bets 10.
Bets 5.
Bets 6.
Bets 7.
Bets 8.
Bets 9.
1/7 
start stop bwd fwd

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!