In het zonnetje

Bets Verstraten Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  • Hits: 2353

Van 1976 tot 1982 was Best Verstraten secretaris van het hoofdbestuur van omnisportvereniging Pajodos. Tussen 1978 en 1983 vervulde ze diezelfde functie ook binnen het bestuur van de oudervereniging van school. Vanaf 1986 bemande ze gedurende een heel aantal jaren ook het secretariaat van de Vrouwenvereniging.

Gedurende bijna vijftien jaar heeft ze zich ingezet voor de Zonnebloemafdeling Herwen, Aerdt en Pannerden afdeling, waarvan 12 jaar als bestuurslid.

Vanaf 1993 is ze secretaris van het bestuur van stichting PIT geweest. Gedurende 19 jaar dus heeft ze deze functie vervuld, en al die tijd met een enorme inzet. Daarnaast is ze al zo'n 10 jaar vrijwilligster in het tweedehandswinkeltje, dat inkomsten genereert voor projecten in Pannerden zelf, maar ook voor een groot deel in ontwikkelingslanden.

Sinds 2004 is Bets in de bibliotheek "voorleesoma". Met veel enthousiasme leest ze voor aan de kinderen van de dagopvang, een activiteit die zowel haar als de kinderen veel plezier oplevert.

Voor haar tomeloze inzet bij verschillende instanties als vrijwilligster is Bets Verstraten daarom benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De bijbehorende versierselen werden haar tijdens de jaarvergadering van stichting PIT opgespeld door de burgemeester van Rijnwaarden, Mark Slinkman.

 

Best 4
Bets 10.
Bets 5.
Bets 6.
Bets 7.
Bets 8.
Bets 9.
1/7 
start stop bwd fwd

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!