In het zonnetje

RKPSC-voorzitter Toon Egging zwaait af

  • Hits: 1216

toon egging tijdens een evenement bij rkpsc
Tijdens de op vrijdag 3 juli jl gehouden ledenvergadering nam Toon Egging afscheid als voorzitter van RKPSC. Na 6 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben sluit Toon een periode af van enkele decennia, die hij meer dan actief is geweest voor RKPSC.

In alle geledingen binnen RKPSC is Toon actief geweest, supportersvereniging, Club van 100, Hoofdbestuur, daarnaast o.a. jeugdleider/trainer, seniorentrainer, jeugdcoördinator en scheidsrechter.
Het bestuur van de Club van Honderd eerde hem, door hem als voorzitter van RKPSC de nieuwe geluidsinstallatie op de tribune te schenken.
Namens de staf en spelersgroep van de eerste selectie van RKPSC zorgde Niek Dieks voor leuke attentie, die Toon altijd zal blijven herinneren aan zijn voorzitterschap van RKPSC.

Namens het hoofdbestuur zwaaide secretaris Gilbert Peters de inmiddels ex-voorzitter uit met lovende woorden, een fraaie bos bloemen en een leuke attentie.

Toon, bedankt voor al die jaren!

Tagged under Sport

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!