In het zonnetje

RKPSC-voorzitter Toon Egging zwaait af

  • Hits: 1162

toon egging tijdens een evenement bij rkpsc
Tijdens de op vrijdag 3 juli jl gehouden ledenvergadering nam Toon Egging afscheid als voorzitter van RKPSC. Na 6 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben sluit Toon een periode af van enkele decennia, die hij meer dan actief is geweest voor RKPSC.

In alle geledingen binnen RKPSC is Toon actief geweest, supportersvereniging, Club van 100, Hoofdbestuur, daarnaast o.a. jeugdleider/trainer, seniorentrainer, jeugdcoördinator en scheidsrechter.
Het bestuur van de Club van Honderd eerde hem, door hem als voorzitter van RKPSC de nieuwe geluidsinstallatie op de tribune te schenken.
Namens de staf en spelersgroep van de eerste selectie van RKPSC zorgde Niek Dieks voor leuke attentie, die Toon altijd zal blijven herinneren aan zijn voorzitterschap van RKPSC.

Namens het hoofdbestuur zwaaide secretaris Gilbert Peters de inmiddels ex-voorzitter uit met lovende woorden, een fraaie bos bloemen en een leuke attentie.

Toon, bedankt voor al die jaren!

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!