In het zonnetje

Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen voor de kinderboerderij

  • Hits: 1900

7

De vrijwilligers: Gilbert Jansen, Ruben Calis, Ruud Bleumink, Fren Bekker, Dennis van de Wetering, Jan van Huet, Tim van Huet, Jurgen Leenders, Maarten Ross, Jacco Leenders, Hent Heijmen, Frans Bekker en Jan van Huet

3

Na ruim 20 jaar waren de paden en voederplaatsen in de dierenweide verzakt. Voor de vaste "oudere" vrijwilligersgroep was het her straten een te zware klus. Vooral naast het vele werk dat zij dagelijks reeds voor de kinderboerderij verrichten. Gelukkig stonden diverse "jonge" vrijwilligers van meerdere vriendengroepen op om hun met deze klus, tijdens 2 zaterdagen (13 juni en 26 september) te helpen. Sterker nog, zij waren bereid de paden en voederplaatsen te verhogen, te verbreden en zelfs te helpen om het benodigde materialen hier kosteloos naar toe te halen.

4

Daarnaast waren er enkele Pannerdense bedrijven bereid om kosteloos materialen en machines ter beschikking te stellen. Er is hard en gezellig samengewerkt.
Ook was het verheugend dat zich spontaan twee "oudere" vrijwilligers aanboden om het nachtverblijf van de vogels en het dierenverblijf in het dierenpark te schilderen, hetgeen ook hard nodig was. Klik hier voor het betreffende artikel!

5

De hiervoor benodigde materialen werden gesponsord door Rabobank Arnhem - de Liemers. Trots mag Pannerden zijn met deze bijzondere samenwerking en het laat maar eens temeer zien waar een klein dorp groot in kan zijn!

Namens het bestuur van Kinderboerderij Pannerden: Jan van Huet en Nico van de Wetering. Foto's: Frans Willemsen.

6

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!