In het zonnetje

25 oktober 2015: Goud voor Mart en Bets

  • Hits: 1076

mart bets1
Ja wie kent um niet Mart van Janus Jansen, gillie wétten ‘t wel den achter uut de Rienstraót , die vur vier of vijf jaor terug verhuusde naor de Hoogeweg. Doar zat hij dan met Bets op den hoek, ’t leek wel ’n jongensboek. Moar ók op de Hoogeweg geet ’t leven gewoon deur. Op 25 oktober is het het jonge paar Fieftig jóar getrouwd! Van harte gefeliciteerd.

De Buurt wil dit historisch moment niet geruisloos voorbij laten gaan. Er werd voor het gouden paar een mooie ereboog gebouwd, en zij wensen het paar "Pp naar het zestig jarig huwelijk".

Namens de buurt: Frans Willemsen.

mart bets2

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!