Pannerden Actueel

Piet's weerbericht wordt mede mogelijkt gemaakt door .....

  • Hits: 4036

Het nieuwe jaar is ingeluid en met zijn allen hebben we op onze eigen manier de jaarwisseling gevierd. Zo gaan een paar gezinnen uit Pannerden al een aantal jaren met een groep vrienden op pad om ergens in het land de jaarwisseling te vieren samen met hun kinderen. Dit zijn Martijn van den Berg en Yvette Hondijk, Dennie en Desiree Tiemissen, Daniëlle Daams, Martijn Hondijk en Yvonne Kamps en Berry Polman en Anouk van Loon.
Dit jaar was de bestemming een groepsaccommodatie, Slachtehiem recreatie, in Lollum. Lollum is een klein plaatsje in Friesland.


De dames waren op oudjaarsdag op winkeljacht en zagen de opvallende auto van Piet's weerbericht (SBS6) voorbij rijden. Op een nabij gelegen parkeerplaats parkeerde de auto en jawel hoor ..... Piet Paulusma himself stapte uit en liep richting de viskraam. De dames trokken de zojuist gekochte "stoute" schoenen aan en spraken Piet Paulusma aan bij de viskraam voor een babbeltje en de nodige foto's. De volgende dag belde Piet naar de eigenaresse van de boerderij om te vragen of de vriendengroep er die avond was en ze, als verrassing, mee wilden werken aan het weerbericht.
Nieuwjaarsdag kwam Piet dus op bezoek bij de jonge gezinnen uit Pannerden en zo kwam het eerste weerbericht van Piet tot stand met medewerking van inwoners uit het kleine maar zo gezellige dorpje Pannerden.

Piet paulusma    

Klik op onderstaande foto om de video van Piet's weerbericht te bekijken.

(het weerbericht wordt vooraf gegaan door 2 korte reclames)

Piets weerbericht

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!