Pannerden Actueel

Piet's weerbericht wordt mede mogelijkt gemaakt door .....

  • Hits: 3989

Het nieuwe jaar is ingeluid en met zijn allen hebben we op onze eigen manier de jaarwisseling gevierd. Zo gaan een paar gezinnen uit Pannerden al een aantal jaren met een groep vrienden op pad om ergens in het land de jaarwisseling te vieren samen met hun kinderen. Dit zijn Martijn van den Berg en Yvette Hondijk, Dennie en Desiree Tiemissen, Daniƫlle Daams, Martijn Hondijk en Yvonne Kamps en Berry Polman en Anouk van Loon.
Dit jaar was de bestemming een groepsaccommodatie, Slachtehiem recreatie, in Lollum. Lollum is een klein plaatsje in Friesland.


De dames waren op oudjaarsdag op winkeljacht en zagen de opvallende auto van Piet's weerbericht (SBS6) voorbij rijden. Op een nabij gelegen parkeerplaats parkeerde de auto en jawel hoor ..... Piet Paulusma himself stapte uit en liep richting de viskraam. De dames trokken de zojuist gekochte "stoute" schoenen aan en spraken Piet Paulusma aan bij de viskraam voor een babbeltje en de nodige foto's. De volgende dag belde Piet naar de eigenaresse van de boerderij om te vragen of de vriendengroep er die avond was en ze, als verrassing, mee wilden werken aan het weerbericht.
Nieuwjaarsdag kwam Piet dus op bezoek bij de jonge gezinnen uit Pannerden en zo kwam het eerste weerbericht van Piet tot stand met medewerking van inwoners uit het kleine maar zo gezellige dorpje Pannerden.

Piet paulusma    

Klik op onderstaande foto om de video van Piet's weerbericht te bekijken.

(het weerbericht wordt vooraf gegaan door 2 korte reclames)

Piets weerbericht

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!