Pannerden Actueel

RKPSC op zoek naar nieuwe hoofdtrainer door afzwaaien van Herman Ubbink als trainer

  • Hits: 499

logo rkpscHerman Ubbink sluit na 41 jaar als trainer dit seizoen als hoofdtrainer van RKPSC zijn trainerscarrière definitief af.

Het trainen van de hoofdmacht van RKPSC is dit seizoen inderdaad Herman’s laatste kunstje als hoofdtrainer en daarom zal RKPSC op zoek moeten naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen.

Herman wil meer tijd vrij maken voor zijn gezin en in de weekenden niet meer gebonden zijn. Hij blijft gelukkig wel behouden voor de club RKPSC, want naast natuurlijk zijn erelidmaatschap gaat Herman met name de jeugdafdeling ondersteunen bij de opleiding van spelers en speelsters en zal waar nodig de club op verschillende fronten adviseren met zijn onuitputtelijke voetbalkennis.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!