Pannerden Actueel

RKPSC op zoek naar nieuwe hoofdtrainer door afzwaaien van Herman Ubbink als trainer

  • Hits: 534

logo rkpscHerman Ubbink sluit na 41 jaar als trainer dit seizoen als hoofdtrainer van RKPSC zijn trainerscarrière definitief af.

Het trainen van de hoofdmacht van RKPSC is dit seizoen inderdaad Herman’s laatste kunstje als hoofdtrainer en daarom zal RKPSC op zoek moeten naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen.

Herman wil meer tijd vrij maken voor zijn gezin en in de weekenden niet meer gebonden zijn. Hij blijft gelukkig wel behouden voor de club RKPSC, want naast natuurlijk zijn erelidmaatschap gaat Herman met name de jeugdafdeling ondersteunen bij de opleiding van spelers en speelsters en zal waar nodig de club op verschillende fronten adviseren met zijn onuitputtelijke voetbalkennis.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!