Pannerden Actueel

Jongerencentrum de Piramide: vrijwilliger gevraagd

  • Hits: 515

Elke week zorgt het jongerenwerk voor activiteiten voor groep 6, 7 en 8. De ene week op vrijdag in Lobith en de andere week op woensdagmiddag in Pannerden. We krijgen daarbij veel hulp van vrijwilligers, waardoor de tieners kunnen genieten van de speurtochten, het knutselen en de vele leuke activiteiten. In Pannerden hebben onlangs een paar vrijwilligers afscheid genomen.

Om een goed aanbod te kunnen blijven doen, zijn we dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers die gemiddeld één woensdag per 8 weken kunnen helpen in Pannerden. Ongeveer twee keer per jaar vergaderen we een avondje over het nieuwe programma. Het hoeft je dus niet heel veel tijd te kosten en je krijgt er een boel blije gezichten voor terug. Omdat veel jongeren op woensdagmiddag op school zitten, zoeken we in Pannerden vooral ook naar ouders.

Als je meer wil weten, dan bel of mail ons gerust zodat we een keer kunnen afspreken. Lijkt het je vervolgens wat, dan draai je 2 middagen mee. Je hoeft pas daarna te beslissen of je bij het team wil komen.

Groetjes namens het Piramide team,

Kesley & Claudia
Tel: 0316-542794
Mail: info@de-sfinx.nl

vrijwilliger

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!