Pannerden Actueel

Valwind in Pannerden

  • Hits: 401

Op maandagavondde 27 februari trok een windslurf over Bindinghuizen op de Veluwe. Deze windslurf trok ook over het Oude Rijnstrangen tegenover het landgoed “De Brouwerij” bij de Berghoofdseveer.
Deze valwind had weinig moeite om midden in dit Populierenbos 2 dikke peppels op haar beurt met een windsnelheid van zeker 170 km p.uur de stammen te doen afdraaien boven de grond midden in deze peppelplantage. Duidelijk laten de sporen zien dat deze valwind zich wist te manifesteren op de plek van dit onheil. Ook hier weer het bewijs: de natuur gaat haar eigen weg.

Tekst en foto: Frans Willemsen

Windslurf maandag 27 feb 1

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!