Pannerden Actueel

Welzijn belangrijke factor voor “Speeltuin De Elzenhof

  • Hits: 869

Een speeltuin voor kinderen uit de buurt! Maar ook kinderen uit het dorp spelen er vaak. Buurtbewoners steken op gezette tijden hun armen uit de mouwen. Gezamenlijk onderhoud wordt gepleegd in het teken van schoffelen, harken en nieuw zand kruien in de zandbak. Dit laatste gebeurd juist ook door de kinderen in een speelse vorm. Er zijn dan onmiddellijk kinderen die koekjes en zandtaarten vormen. Duidelijk is waar na gedaan werk het zand naar toe wordt gekruid. De kinderen laten een zandspoor na. Men is heel blij met de “Eigen Speeltuin”.

Juist door dit soort initiatieven ontstaat woongenot in je buurt, maar ook rondom. Zelfs het idee verantwoord wonen met gevoel is hier een juiste uitdrukking.
Ook dit jaar was de speeltuin weer aan een onderhoudsbeurt toe om de speelse toegankelijkheid van 0 tot t/m 12 jaar te optimaliseren. Door overleg met het Oranje Fonds, Woningbouwvereniging Vryleve en Stichting Pit (uit Pannerden werd een buitengewoon mooi bedrag gedoneerd om hiermee de speeltuin optimaal en speels te verfraaien).
Ook de gemeente ondersteund dit project naast alle andere speeltuinen in onze gemeente.
Op maandag 3 juni werd in het bijzijn met alle vriendjes, vriendinnetjes naast afvaardiging Vryleve, stichting Pit, Arjan Blij en wethouder Belinda Elfrink van de gemeente Rijnwaarden de speeltuin geopend.Wethouder Elfrink zegt kort in haar toespraak zeer verheugt te zijn met de inzet van iedereen waarbij we als gemeentevertegenwoordiger trots zijn op het resultaat en deze middag gezamenlijk met de kinderen speeltuin “De Elzenhof” van de Buurtvereniging “De Elz - Stars” heropenen.

 Els 4 resized

Els 5 resized

Els 7 resized

Els 8 resized

Els 10 resized

ELs 12 resized

Els 13 resized

Els 15 resized

Els 17 resized

Els 19 resized

 

Els 20 resized

Els 33 resized

Els 40 resized

Els 55 resized


Foto's en tekst: Frans Willemsen.

Tagged under Jongeren Sociaal

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!