Pannerden Actueel

Schuttersgilde Claudius Civilis: vrouwen ook volwaardig lid!

  • Hits: 585

Tijdens de jaarvergadering is er in Pannerden geschiedenis geschreven in de rijke historie van schuttersgilde Claudius Civilis. Het voorstel van de senaat om vrouwen volwaardig lid te laten worden van het schuttersgilde, is in deze vergadering unaniem aangenomen.

Er zal een commissie aangesteld worden die aan de hand van bestaande draaiboeken en protocollen, huishoudelijk regelement, etc gaat kijken waar aanpassingen nodig of mogelijk zijn.

De voorstellen en aanbevelingen van de commissie zullen in de jaarvergadering van 2018 in stemming worden gebracht.

Vraag: Heeft u al een beeld wat er binnen de commissie besproken gaat / moet worden?

Tagged under Sociaal Cultuur

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!