Pannerden Actueel

Schuttersgilde Claudius Civilis: vrouwen ook volwaardig lid!

  • Hits: 505

Tijdens de jaarvergadering is er in Pannerden geschiedenis geschreven in de rijke historie van schuttersgilde Claudius Civilis. Het voorstel van de senaat om vrouwen volwaardig lid te laten worden van het schuttersgilde, is in deze vergadering unaniem aangenomen.

Er zal een commissie aangesteld worden die aan de hand van bestaande draaiboeken en protocollen, huishoudelijk regelement, etc gaat kijken waar aanpassingen nodig of mogelijk zijn.

De voorstellen en aanbevelingen van de commissie zullen in de jaarvergadering van 2018 in stemming worden gebracht.

Vraag: Heeft u al een beeld wat er binnen de commissie besproken gaat / moet worden?

Tagged under Sociaal Cultuur

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!