Pannerden Actueel

Johan van Moerkerk nieuwe koning van Pannerden.

  • Hits: 878

De nieuwe koning van Pannerden is Johan van Moerkerk. Samen met Geert Mulder en Marcel Leenders streed hij dit jaar om het koningsschap. Na een spannende strijd was Johan uiteindelijk degene die de vogel neerhaalde. Johan koos zijn echtgenote Sandra als koningin. Na de strijd om het koningschap togen schutterij en schutter terug naar het dorp voor het traditionele bezoek aan de bewoners van zorgcentrum de Pannerd.

Schutterij Claudius Civilis bracht onder begeleiding van muzikale ondersteuning van het muziekkorps Wilhelmina bij het verzorgingshuis “De Pannerd” hun traditionele vendelhulde, verzorgt door de vaandeldragers van het schuttersgilde. Daarbij werd Koning en Koningin Toon Roos 64 jaar, en zijn 9 jaar oudere koningin Willie Peters Hermsen van de afdeling Liemerije aan het publiek voorgesteld. Na de vendelhulde was het een uurtje gezellig samen zijn, in de restauratie van MoniCare.

Onderstaand een impressie van het koningschieten en het bezoek aan de Pannerd.

Foto's: Frans Willemsen

    

    

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!