Pannerden Actueel

Johan van Moerkerk nieuwe koning van Pannerden.

  • Hits: 694

De nieuwe koning van Pannerden is Johan van Moerkerk. Samen met Geert Mulder en Marcel Leenders streed hij dit jaar om het koningsschap. Na een spannende strijd was Johan uiteindelijk degene die de vogel neerhaalde. Johan koos zijn echtgenote Sandra als koningin. Na de strijd om het koningschap togen schutterij en schutter terug naar het dorp voor het traditionele bezoek aan de bewoners van zorgcentrum de Pannerd.

Schutterij Claudius Civilis bracht onder begeleiding van muzikale ondersteuning van het muziekkorps Wilhelmina bij het verzorgingshuis “De Pannerd” hun traditionele vendelhulde, verzorgt door de vaandeldragers van het schuttersgilde. Daarbij werd Koning en Koningin Toon Roos 64 jaar, en zijn 9 jaar oudere koningin Willie Peters Hermsen van de afdeling Liemerije aan het publiek voorgesteld. Na de vendelhulde was het een uurtje gezellig samen zijn, in de restauratie van MoniCare.

Onderstaand een impressie van het koningschieten en het bezoek aan de Pannerd.

Foto's: Frans Willemsen

    

    

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!