Pannerden Actueel

Veerstoep herstelwerkzaamheden

  • Hits: 1896
veerstoep009
veerstoep012
veerstoep013
1/3 
start stop bwd fwd

Op 29 november zijn de hoogteplaten aan de de laagste veerstoep bevestigd.

In totaal worden drie van dit soort op- en afrijplaten aan deze veerstoep bevestigd.
Deze platen zijn een betonmix in ijzer gegoten. Dit om snelle slijtage te voorkomen. De eerdere stoep die vervaardigd was met asfalt kon door de sterke waterstroming en het aanmeren van de veerpont Willem II de slijtage aan het wegdekmateriaal niet voorkomen.
Ook was er teveel hoogteverschil met de veerstoep voor het uit- en inrijden van het autoverkeer.
De auto's liepen daardoor kans om gril-, uitlaat- of trekhaakbeschadiging op te lopen omdat zij over het wegdek schaafde.

camera 48 Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!