Pannerden Actueel

Veerstoep herstelwerkzaamheden

  • Hits: 1936
veerstoep009
veerstoep012
veerstoep013
1/3 
start stop bwd fwd

Op 29 november zijn de hoogteplaten aan de de laagste veerstoep bevestigd.

In totaal worden drie van dit soort op- en afrijplaten aan deze veerstoep bevestigd.
Deze platen zijn een betonmix in ijzer gegoten. Dit om snelle slijtage te voorkomen. De eerdere stoep die vervaardigd was met asfalt kon door de sterke waterstroming en het aanmeren van de veerpont Willem II de slijtage aan het wegdekmateriaal niet voorkomen.
Ook was er teveel hoogteverschil met de veerstoep voor het uit- en inrijden van het autoverkeer.
De auto's liepen daardoor kans om gril-, uitlaat- of trekhaakbeschadiging op te lopen omdat zij over het wegdek schaafde.

camera 48 Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!