Pannerden Actueel

Kerk zonder kruis

  • Hits: 1558
Kruis_onder_Matinuskerk_003
Kruis_onder_Matinuskerk_008
Kruis_onder_Matinuskerk_009
Kruis_onder_Matinuskerk_011
Kruis_onder_Matinuskerk_015
Kruis_onder_Matinuskerk_016
Kruis_onder_Matinuskerk_018
1/7 
start stop bwd fwd

Deze morgen (maandag 4 februari 2013) werd het in totaal 3 meter grote kruis van de H.Martinus Kerk te Pannerden gedemonteerd.

Door een Barneveldse Kraanverhuurbedrijf is deze klus geklaard. De Hoogwerkers verklaarde, eenmaal met het kruis op de grond te zijn gekomen, dat men afgelopen weekend van geluk kon spreken omdat het kruis nog maar aan een draad bevestigd was. De bevestigingsvoet was geheel doorgeroest (zie ondereinde kruis).

Foto's: Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!