Pannerden Actueel

Kerk zonder kruis

  • Hits: 1604
Kruis_onder_Matinuskerk_003
Kruis_onder_Matinuskerk_008
Kruis_onder_Matinuskerk_009
Kruis_onder_Matinuskerk_011
Kruis_onder_Matinuskerk_015
Kruis_onder_Matinuskerk_016
Kruis_onder_Matinuskerk_018
1/7 
start stop bwd fwd

Deze morgen (maandag 4 februari 2013) werd het in totaal 3 meter grote kruis van de H.Martinus Kerk te Pannerden gedemonteerd.

Door een Barneveldse Kraanverhuurbedrijf is deze klus geklaard. De Hoogwerkers verklaarde, eenmaal met het kruis op de grond te zijn gekomen, dat men afgelopen weekend van geluk kon spreken omdat het kruis nog maar aan een draad bevestigd was. De bevestigingsvoet was geheel doorgeroest (zie ondereinde kruis).

Foto's: Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!