Pannerden Actueel

Aanleg nieuwe op- en afrit veerboot

  • Hits: 1913
afrit002
afrit003
afrit004
1/3 
start stop bwd fwd

Het is opmerkelijk om te zien wat het hoogteverschil gaat worden tussen de, laten wij zeggen, vorige situatie en het nieuwe aan te leggen gedeelte.
Hoe een en ander precies gaat worden weten wij nog niet, maar bijzonder is het wel. Je krijgt zelfs het gevoel dat de nieuwe op- en afrit hoger komt te liggen dan de tweede. Of is dit optisch bedrog?

Foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!