Pannerden Actueel

Nieuwe brandweerkazerne inzetbaar

  • Hits: 1580

Pannerden 23 april 2013 - De nieuwe brandweerkazerne inzetbaar.

Het opleveren van deze nieuwe kazerne was reeds door de aannemer van de Boom uit Giesbeek geschied. Leden van het vrijwillige team waren nu aan zet met het aankleden van kleedruimte. Zo werd een begin gemaakt, afgelopen week, met het verhuizen van de inventaris.

Het korps bedacht dat zodra we hier vanuit ons werk kunnen gaan doen nodigen we eerst onze oude garde ex leden uit om een kijkje te kunnen nemen wat er nu staat.

Bertus Jansen, Jan Stronkman, Henk Wientjes gaven aan wat een luxe en heel mooi. Maar ook zijn wij er nog wel degelijk van bewust dat voor het bieden van een goede bescherming van de bevolking, je moeten beschikken over dergelijke ruimten.

Na gezamenlijk koffie te genoten te hebben werd er ook nog even gesproken over het oude. Bert van Schip, de verantwoordelijke beheerder, is met dit nieuw onderkomen apentrots.

Hij en zijn collega's kijken al uit naar 8 juni want dan zal deze nieuwe brandweerkazerne officieel geopend wordt.

Klik hier als u de foto's wilt zien van de bouw in chronologische volgorde.

Frans Willemsen.

001
007
010
015
017
018
021
027
030
035
01/10 
start stop bwd fwd

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!