Pannerden Actueel

Nieuwe brandweerkazerne inzetbaar

  • Hits: 1544

Pannerden 23 april 2013 - De nieuwe brandweerkazerne inzetbaar.

Het opleveren van deze nieuwe kazerne was reeds door de aannemer van de Boom uit Giesbeek geschied. Leden van het vrijwillige team waren nu aan zet met het aankleden van kleedruimte. Zo werd een begin gemaakt, afgelopen week, met het verhuizen van de inventaris.

Het korps bedacht dat zodra we hier vanuit ons werk kunnen gaan doen nodigen we eerst onze oude garde ex leden uit om een kijkje te kunnen nemen wat er nu staat.

Bertus Jansen, Jan Stronkman, Henk Wientjes gaven aan wat een luxe en heel mooi. Maar ook zijn wij er nog wel degelijk van bewust dat voor het bieden van een goede bescherming van de bevolking, je moeten beschikken over dergelijke ruimten.

Na gezamenlijk koffie te genoten te hebben werd er ook nog even gesproken over het oude. Bert van Schip, de verantwoordelijke beheerder, is met dit nieuw onderkomen apentrots.

Hij en zijn collega's kijken al uit naar 8 juni want dan zal deze nieuwe brandweerkazerne officieel geopend wordt.

Klik hier als u de foto's wilt zien van de bouw in chronologische volgorde.

Frans Willemsen.

001
007
010
015
017
018
021
027
030
035
01/10 
start stop bwd fwd

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!