Pannerden Actueel

Info 1: Nieuw Regelwerk (Waterkering)

  • Hits: 1922
rw01
rw02
rw03
rw04
rw05
rw06
rw07
rw08
rw09
rw10
rw11
01/11 
start stop bwd fwd

Pannerden 13 mei 2013- De officiele start van de ontmanteling van de huidige waterkering, ook wel bekend als "De Platen", gelegen aan de Veerdam. Het is echter geen rigoureuze sloop van oud roestig ijzer. Het afgraven en opruimen van basaltblokken en keien vergt de nodige precisie.
Dit komt omdat alles is verankert in beton en in de bodem wat weer is afgedekt met nylongaasmatten. De 1e dag (13 mei 2013) werd aan de westelijke zijde van het Pannerdens kanaal gestart om 07.30 uur.
Ik ga proberen om u elke dag bij te praten over de vorderingen van deze werkzaamheden die tot half oktober zullen duren. Foto 1 start uit de Rijnstraat en opvolgend begeleiden de foto's u naar het project.

Klik hier voor meer info!

Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!