Pannerden Actueel

Info 1: Nieuw Regelwerk (Waterkering)

  • Hits: 1980
rw01
rw02
rw03
rw04
rw05
rw06
rw07
rw08
rw09
rw10
rw11
01/11 
start stop bwd fwd

Pannerden 13 mei 2013- De officiele start van de ontmanteling van de huidige waterkering, ook wel bekend als "De Platen", gelegen aan de Veerdam. Het is echter geen rigoureuze sloop van oud roestig ijzer. Het afgraven en opruimen van basaltblokken en keien vergt de nodige precisie.
Dit komt omdat alles is verankert in beton en in de bodem wat weer is afgedekt met nylongaasmatten. De 1e dag (13 mei 2013) werd aan de westelijke zijde van het Pannerdens kanaal gestart om 07.30 uur.
Ik ga proberen om u elke dag bij te praten over de vorderingen van deze werkzaamheden die tot half oktober zullen duren. Foto 1 start uit de Rijnstraat en opvolgend begeleiden de foto's u naar het project.

Klik hier voor meer info!

Frans Willemsen

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!