Pannerden Actueel

Voortgang regelwerk augustus 2013

  • Hits: 1312
20130815
20130819
20130828
20130901
1/4 
start stop bwd fwd

Bewoners van Pannerden leveren met regelmaat foto's in met betrekking tot de realisatie van het regelwerk. Tijdens de wandeltocht schieten zij plaatjes van dit project. Op deze wijze blijven wij allen op de hoogte en betrokken bij de realisatie van het Regelwerk.

Het is mogelijk om de diashow even te stoppen zodat de foto's beter bekeken kunnen worden. Indien u met de muiswijzer naar de foto gaat dan zal de datum verschijnen van wanneer de foto is gemaakt.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!