Pannerden Actueel

Voortgang regelwerk augustus 2013

  • Hits: 1287
20130815
20130819
20130828
20130901
1/4 
start stop bwd fwd

Bewoners van Pannerden leveren met regelmaat foto's in met betrekking tot de realisatie van het regelwerk. Tijdens de wandeltocht schieten zij plaatjes van dit project. Op deze wijze blijven wij allen op de hoogte en betrokken bij de realisatie van het Regelwerk.

Het is mogelijk om de diashow even te stoppen zodat de foto's beter bekeken kunnen worden. Indien u met de muiswijzer naar de foto gaat dan zal de datum verschijnen van wanneer de foto is gemaakt.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!