Pannerden Actueel

Gemeentenieuws

  • Hits: 6952

logo rijnwaardenAfsluiting rijstrook op Rijndijk

Voor de werkzaamheden aan het Regelwerk Pannerden wordt van woensdag 4 tot en met vrijdag 27 september één rijstrook afgezet op de Rijndijk bij Pannerden, ter hoogte van de kruising met de Rijnstraat. De afsluiting kan een lichte vertraging veroorzaken voor de weggebruikers. Het verkeer wordt ter plaatse door verkeerslichten begeleid. Rijkswaterstaat bouwt het regelwerk ter vervanging van de Pannerdensche overlaat.

Wegwerkzaamheden 12 en 13 september 2013

Op donderdag 12 en vrijdag 13 september 2013 voert aannemer Verhoeve infra b.v. in opdracht van de gemeente Rijnwaarden onderhoudswerk uit aan het 2e deel van de asfalt verharding van de Kerkweg in Aerdt. Het betreft het gedeelte vanaf huisnummer 23 tot 55. Hier wordt de bovenste slechte laag asfalt ook vervangen. Hierdoor is dit deel van de Kerkweg en de Beuningsestraat van en naar Pannerden tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Op de Beuningsestraat tussen Aerdt en de Aerdtsestraat in Pannerden wordt ook het asfalt aangepakt, hier zijn in de loop van de jaren ernstige hinderlijke onvlakheden ontstaan. Deze worden vlak gefreest en indien de weersomstandigheden gunstig zijn, wordt op dit deel een nieuwe slijtlaag aangebracht. De werkzaamheden starten 's ochtends vanaf 7:00 uur. Weggebruikers kunnen reizen via de aangegeven omleiding. Om het verkeer in goede banen te leiden, worden verkeersbegeleiders ingezet. Aangrenzende bewoners moeten hun auto tijdelijk elders parkeren. Wij spannen ons in om de hinder tot een minimum te beperken. Echter is enige overlast niet te voorkomen. Voordat de werkzaamheden beginnen, ontvangt u informatie van de aannemer. Indien u tijdens de werkzaamheden vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder op het werk, de heer Ten Cate, telefoonnummer: 06 -51951747. Het werkvak, de afzetting en omleiding kunt u raadplegen op de website van de gemeente Rijnwaarden, www.rijnwaarden.nl .

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!