Pannerden Actueel

Beeld van de regio.

  • Hits: 1180

Beeld van de regioMisschien heeft u het al ergens gelezen of gezien, maar in Rijnwaarden loopt op dit moment de fotowedstrijd Beeld van de regio. Die wedstrijd is juist ook interessant voor inwoners van een dorp als Pannerden.

Foto’s insturen kan voor drie thema’s: natuur, monument en verenigingsleven. Alle drie thema’s die ook in ons dorp relevant zijn, mooi beeldmateriaal op kunnen leveren en een interessante kijk op Pannerden en omgeving kunnen geven.

Graag willen wij onze inwoners van Pannerden attenderen op de wedstrijd?

Alle inzendingen uit Rijnwaarden worden na afloop van de wedstrijd enkele weken geëxposeerd; waar precies in onzegemeente, is op dit moment helaas nog niet bekend. De makers van de beste foto’s worden beloond met een stapel ansichtkaarten met daarop hun eigen foto.

LET OP: Insturen kan nog tot en met 13 oktober.

Verdere informatie vindt u op www.beeldvanderegio.nl.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!