Pannerden Actueel

Beeld van de regio.

  • Hits: 1210

Beeld van de regioMisschien heeft u het al ergens gelezen of gezien, maar in Rijnwaarden loopt op dit moment de fotowedstrijd Beeld van de regio. Die wedstrijd is juist ook interessant voor inwoners van een dorp als Pannerden.

Foto’s insturen kan voor drie thema’s: natuur, monument en verenigingsleven. Alle drie thema’s die ook in ons dorp relevant zijn, mooi beeldmateriaal op kunnen leveren en een interessante kijk op Pannerden en omgeving kunnen geven.

Graag willen wij onze inwoners van Pannerden attenderen op de wedstrijd?

Alle inzendingen uit Rijnwaarden worden na afloop van de wedstrijd enkele weken geëxposeerd; waar precies in onzegemeente, is op dit moment helaas nog niet bekend. De makers van de beste foto’s worden beloond met een stapel ansichtkaarten met daarop hun eigen foto.

LET OP: Insturen kan nog tot en met 13 oktober.

Verdere informatie vindt u op www.beeldvanderegio.nl.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!