Pannerden Actueel

Vriendengroep "De Pannerd" teleurgesteld.

  • Hits: 1849

Al ruim 25 jaar is er een groepje vrienden die voor de bewoners het verzorgingshuis "De Pannerd" een Kerststal bouwt.


Meer over deze activiteiten kunt u lezen in een voorgaand artikel.


De materialen, beeldjes, kersverlichting en alle andere toebehoren is eigendom van deze vriendengroep. Deze vrienden vinden het van groot belang dat juist in deze tijden wat aandacht geschonken mag worden aan de sfeer van Kerst bij het verzorgingshuis. Helaas zijn er mensen die niet van deze spullen af kunnen blijven.
Het begon 3 jaar geleden met het meenemen van een haspel voor de kerstverlichting. Een jaar later, in 2012, waren enkele schapen plotseling verdwenen. Dit bleek achteraf een grap want ze werden teruggevonden. En in 2013 zijn er weer dieven actief geweest. Anders kunnen we het niet omschrijven. Nu namen ze alle zware gewichtstukken mee, die tijdelijk geplaatst waren om het omwaaien van de kerstbomen te voorkomen. De vriendengroep betreurd het dat er op zo 'n manier hier mee omgegaan word.

Tekst: Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!