Pannerden Actueel

Vriendengroep "De Pannerd" teleurgesteld.

  • Hits: 1881

Al ruim 25 jaar is er een groepje vrienden die voor de bewoners het verzorgingshuis "De Pannerd" een Kerststal bouwt.


Meer over deze activiteiten kunt u lezen in een voorgaand artikel.


De materialen, beeldjes, kersverlichting en alle andere toebehoren is eigendom van deze vriendengroep. Deze vrienden vinden het van groot belang dat juist in deze tijden wat aandacht geschonken mag worden aan de sfeer van Kerst bij het verzorgingshuis. Helaas zijn er mensen die niet van deze spullen af kunnen blijven.
Het begon 3 jaar geleden met het meenemen van een haspel voor de kerstverlichting. Een jaar later, in 2012, waren enkele schapen plotseling verdwenen. Dit bleek achteraf een grap want ze werden teruggevonden. En in 2013 zijn er weer dieven actief geweest. Anders kunnen we het niet omschrijven. Nu namen ze alle zware gewichtstukken mee, die tijdelijk geplaatst waren om het omwaaien van de kerstbomen te voorkomen. De vriendengroep betreurd het dat er op zo 'n manier hier mee omgegaan word.

Tekst: Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!